Kerst Ballon Achtergrond Muur Tutorial

We hebben heel veel berichten ontvangen met de vraag hoe we onze kerstballonachtergrond hebben gemaakt. Het was supergemakkelijk en zou er fantastisch uitzien op elk feestelijk feest, zo hebben we het gedaan!

Je zal nodig hebben:

  • Breed gekleurd lint
  • Sterke montagetape (soortgelijk) of een koel lijmpistool zal ook werken,
  • Een selectie folieballonnen, we hebben er in totaal 23 gebruikt, allemaal van Pretty Little Party Shop
  • We gebruikten een combinatie van de volgende ballonnen: Silver Crescent Moon, Red Candy Swirl Balloons, Pink Candy Swirl Balloon, Silver Rounds, Raspberry Rounds, Teal Rounds, Red Rounds, Silver Hearts, Red Hearts, Red Orbs, Silver Orbs, Silver Cubez, Silver Diamondz, Raspberry Four Point Stars en een Elf On the Shelf Balloon

Het maken van deze ballondisplay is zo eenvoudig! Je hebt sterke plakband of een koel lijmpistool nodig. Dit kan je muren markeren, eerst testen of tegen een achtergrond plaatsen.

Stap 1: Blaas alle ballonnen op, idealiter met een draagbare of elektrische ballonpomp.

Stap 2: Voor de cadeautjes hebben we Cubez-ballonnen gebruikt, knoop ze vast met 2 “breed lint precies alsof je een enorm cadeau aan het knopen bent! Er is een geweldige tutorial voor bladerdeeg-cadeaustrikken hier.

Stap 3: Begin met het plakken van de ballonnen aan de muur met behulp van je montagetape, we zijn begonnen met de ronde folieballonnen en de halve maan om de basis te maken en naar boven te werken.

Stap 4: Zodra je een basislaag hebt, voeg je er andere ballonnen bovenop toe om eventuele gaten te overbruggen

Stap 5: Stapel meer grote cubez- en bolballonnen op aan de basis, je kunt zelfs wat zuurstokballonnen, honingraatballen of kleine latexballonnen toevoegen als je dat wilt. We hebben hier een prachtige selectie kerstballonnen die je zou kunnen gebruiken!

Stap 6: Leun achterover en bewonder je werk. Kijk, ik zei toch dat het makkelijk was!

Kerst Ballon Muur Display
Kerstfolie Ballonnenslinger
Kerst Folie Ballon Achtergrond
Kerst Ballon Achtergrond Tutorial DIY
Kerstballonachtergrond DIY-zelfstudie
Elf op de plank ballon

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Clubpalladio.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart