Boe! A Pretty Little Party Shop Pink Halloween!

Niet iedereen houdt van eng! Dit jaar hebben we het Halloween-regelboek weggegooid en helemaal roze voor Halloween! Leuke kitsch en een snufje griezelig, dit Halloween-feest zal je gasten laten schreeuwen van plezier!

Alle details over dit feest aan het einde van de post.

Pastel Halloween-feest Echte feestideeën
Mooi Halloweenfeest
Roze Halloween-feestideeën
Witte Pompoenen Halloween

Hoe deze partij is gemaakt:

DIY’s en functies:

boe! Ballonnen: Onze schattige kleine BOO-ballonnen zijn fantastische taarttoppers of couverts. We verkopen de ballonnen en stickers als set. We hebben de ballonnen eenvoudig aan houten spiesen gebonden om een ​​fantastische taarttopper te creëren.

Pompoenen: Het was te vroeg in het seizoen om echte witte pompoenen te bemachtigen, dus hebben we de onze geverfd met een witte, matte emulsie…

Decoraties:

Als decor gebruikten we gouden letterballonnen, een prachtige roze waaierslinger en roze honingraatballen die allemaal jaar na jaar herbruikbaar zijn – zelfs de ballonnen!

Op de tafels

We dekten de tafel met een roze papieren tafelkleed en gebruikten zwarte crêpepapier slingers om wat coole zwarte strepen toe te voegen.

Het servies die we gebruikten was allemaal uit de Pretty Little Party Shop Halloween Tableware Collection

We hopen dat je onze Pink Halloween Party leuk vond. Vergeet niet ons volledige assortiment Halloween feestartikelen te bekijken!

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Clubpalladio.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart