Snow Frosted Balloons – De ultieme kerstfeestballon! – Mooie kleine feestwinkel

Creëer je eigen witte kerst met deze geweldige met sneeuw bedekte ballonnen. Ballonnen voor kerstfeesten worden niet beter dan dit! Deze schattige met sneeuw berijpte ballonnen zijn perfect voor de feestdagen. ze sprankelen en glinsteren en zien eruit alsof ze met sneeuw zijn bestrooid.

Berijpte Ballonnen DIY

materialen:

Heldere ballonnen

Nep sneeuw

Helium

Spuit lijm

Ballon Lint

Sneeuwballon DIY

Blaas eerst uw ballonnen op met helium, zorg ervoor dat u ze opblaast tot hun volledige grootte. Bevestig vervolgens een stuk ballonlint en knip de overtollige ballonhals af (dit vermindert het gewicht waardoor de ballon langer kan blijven drijven).

Met sneeuw bedekte ballon DIY

Spuit de ballon lichtjes in met lijm, streef naar een zeer dunne coating zonder verstoppingen, het kan helpen als u de ballon een meter of meer van de spray houdt. (tip: we willen niet te veel gewicht toevoegen aan de ballon, dus doe het voorzichtig!)

Met sneeuw bedekte ballonnen Berijpte ballon DIY

Strooi de kunstsneeuw lichtjes op je ballon! Houd er rekening mee dat u een lichte laag sneeuw moet toevoegen, omdat elk gewicht dat u aan uw ballon toevoegt, invloed heeft op de zweeftijd. Deze zijn zo makkelijk te maken en ze zien er fantastisch uit!

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Clubpalladio.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart