Hoe geef je een milieuvriendelijk kinderfeest UK – Pretty Little Party Shop

Wil je een kinderfeestje geven dat vriendelijker is voor het milieu, maar ook leuk, praktisch en helemaal geweldig is? Wij kunnen je laten zien hoe! Het vergt misschien wat planning, maar dat is ook het leuke, nietwaar!

Een paar tips om te overwegen; streef ernaar om zo min mogelijk afval te creëren, waar mogelijk te hergebruiken en opnieuw te gebruiken, en al het afval dat u creëert, moet idealiter composteerbaar of biologisch afbreekbaar zijn.

NODIGT UIT

Ik ben een grote fan van virtuele uitnodigingen. bedrijven zoals Groenvelop hebben een enorme selectie uitnodigingen die kunnen worden gepersonaliseerd voordat ze rechtstreeks naar uw gastenlijst worden gemaild, antwoorden kunnen allemaal online worden beheerd. Virtuele uitnodigingen zijn niet alleen milieuvriendelijk maar ook een superefficiënte manier om je gasten uit te nodigen en op de hoogte te houden, je kunt zelfs bedankkaartjes versturen op deze papierloze manier.

DECORATIES

Bloemen & Planten: Het gebruik van natuurlijke materialen als decoratie is standaard voor een bruiloft of een feest voor volwassenen, gebruik bloemen en planten op kinderfeestjes en ik garandeer je dat de kinderen er ook dol op zullen zijn. Knip tropische bladeren uit je tuin Cordyline of Palm om een ​​jungle sfeer te creëren of gebruik mooie snijbloemen en Varens voor een theekransje of sprookjesthema. Gebruik indien mogelijk bloemen rechtstreeks uit uw tuin of overweeg om hele planten te kopen en daarna naar uw tuin over te brengen.

Meisjes vintage glamping feest, bloemstukken maken om mee naar huis te nemen.

Eco Party - Planten

Voor dit paasfeest voor kinderen hebben we de feesttafel bekleed met primula’s en de kinderen namen ze mee naar huis als cadeau voor hun moeders.

Zelfgemaakte en hergebruikte decoraties: Kinderen houden ervan om betrokken te raken bij het maken van versieringen, dus laat ze helpen om er een paar te maken voor hun feest. Hergebruik oude stoffen om je eigen vlaggetjes te maken. Oude tijdschriften, boeken en strips kunnen een slinger maken die perfect is voor uw feestthema. Traditionele feestversieringen zijn leuk om te maken, slierten popcorn maken schattige natuurlijke slingers en waren ooit een populair kerstambacht, we denken dat ze er geweldig uitzien op elk feest. Pompons, papieren kettingen en Mexicaanse papel picado zijn allemaal gemakkelijk te maken en kunnen een enorme kleuraccent toevoegen aan uw feest.

Vlaggenlijn van papier

Ik vond wat papieren onderleggertjes in een keukenla en gebruikte deze om tot deze mooie slinger voor een tuinfeestje.

upcycle inpakpapier om tafelkleden van te maken

De kinderen helpen bij het maken van dit eenmalige tafelkleed. We gebruikten een oude rol pakketpapier en versierden deze met papieren washi-tape uit onze knutselkast. Helder en funky en toch volledig biologisch afbreekbaar.

Pretty Floral Kids Glamping-feest

Gebruik spullen uit het hele huis, we strooiden kussens en gebruikten ruw gesneden stukken gebloemde stof als tafelkleden om dit mooie vintage glamping-feest te creëren.

Hooibaal feeststoelen

Hooibalen bieden plaats aan grote aantallen, dek ze af met vintage tafelkleden.

Gekochte decoraties: Overweeg om decoraties zonder thema te kopen die je keer op keer kunt gebruiken voor allerlei soorten feesten. Papieren waaiers, honingraatballen en feestslingers kunnen worden opgevouwen en opgeborgen, letterbanners kunnen worden gebruikt om keer op keer verschillende dingen te spellen, zelfs folieballonnen kunnen worden platgedrukt, opgeborgen en hergebruikt. Elk jaar pakken mensen hun kerstversieringen in en bergen ze op, dat kun je ook doen met feestversieringen! waarom verzamelt u niet uw eigen doos met feestversieringen die u kunt hergebruiken, uw kinderen zullen het leuk vinden om ze elk jaar weer te zien.

Huur rekwisieten en meubels: Heeft u meubilair nodig voor uw feest zoals tafels en stoelen, dan is huren een handige oplossing. Verhuurbedrijven voor evenementen en feesten hebben stapels meubels om uit te kiezen, dit kan een kosteneffectieve manier zijn om een ​​grote zaal in te richten. Feestartikelen kunnen ook worden gehuurd, we huurden de bell-tent in de bovenstaande afbeeldingen.

Feest kast

Beter nog creëer je eigen ‘feestkast’ zoals deze van Victoria uit Een subtiele feestvreugdevol mooie feestversieringen en knutselspullen om een ​​feest te maken wanneer ze daar zin in heeft!

VOEDSEL & VOEDSELVERPAKKING

Als het op feestmaaltijden aankomt, probeer dan zo min mogelijk voorverpakt voedsel te kopen. Drankjes kunnen in kannen worden geserveerd en in glazen potten worden gegoten. Als je papieren bekers gebruikt, overweeg dan om ze te labelen met de namen van de kinderen, zo gebruik je minder bekers. Bewaar eventueel overgebleven papieren serviesgoed voor andere evenementen.

Glazen drinkpotten voor ecofeestjes

Deze drankendispenser ziet er geweldig uit en zal keer op keer gebruikt worden, de kinderen kunnen zelfs zichzelf helpen!

Aardbeien en room in individuele glazen.

Verzamel een assortiment aan servies en glaswerk voor al uw feesten. Deze kleine potten maken prachtige kleine aardbeien- en roomtraktaties en kunnen worden gewassen, bewaard en hergebruikt.

Serveer fingerfood op schotels om afval te verminderen. Deze fruitkebabs kunnen in de hand worden gehouden en de houten stokjes en borden van palmblad kunnen rechtstreeks op de composthoop worden gezet.

Dozen feestmaaltijden

Voor feestjes buitenshuis, buiten of zelfs in een gehuurde zaal kan het handig zijn om kleine delicatessenboxen te gebruiken. Gebruik deze Bio Deli Boxen om kleine individuele picknicks te maken, voeg eventueel een broodje, stuk fruit, kaas en een koekje toe. Deze kunnen worden ingepakt en zijn gemakkelijk naar uw locatie te vervoeren.

Probeer in het ideale geval feestartikelen en verpakkingen te gebruiken die kunnen worden gewassen en hergebruikt of composteerbaar of biologisch afbreekbaar zijn. We hebben een grote selectie in de winkel.

Feest spelletjes

Er zijn oneindig veel gezelschapsspellen die helemaal geen apparatuur nodig hebben en volledig milieuvriendelijk zijn. Als het gaat om het uitdelen van prijzen, beloof ik je dat kinderen best tevreden zijn met een enorme high five in plaats van plastic speelgoed of snoep.

Speurtocht

Een speurtocht of een schattenjacht is een geweldig spel voor kinderen van alle leeftijden. Je kunt het lastig of eenvoudig maken, afhankelijk van de leeftijdsgroep en de hoeveelheid tijd die je hebt. Ik gebruik graag een schattenjacht als een spoor om iets speciaals te vinden, zoals de verjaardagskaarsen of zelfs een piñata!

Zelfgemaakte Piñata

Over pinata’s gesproken, ze kunnen ook milieuvriendelijk zijn. We hebben deze pinata gemaakt van gerecycled tissuepapier en papier-maché (oude kranten, meel en water).

Een afvalarm feest kan leuk en ontzettend feestelijk zijn! Ik hoop dat we je hebben laten zien dat het mogelijk is om een ​​helemaal te gek kinderfeestje te geven dat ook nog eens milieubewust is!

Nuttige bronnen:
Nu recyclen – De nationale recyclingcampagne voor Engeland, ondersteund en gefinancierd door de overheid
Stichting Groen Onderwijs – Een duurzame toekomst creëren door middel van onderwijs
NIEHS Nationaal Instituut voor Milieugezondheidswetenschappen – Minder afval Tips voor ouders en milieuspelletjes en -activiteiten voor kinderen

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Clubpalladio.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart